Fördelar med Homoware

Vi på Homoware gör allt vi kan för att din upplevelse hos oss ska bli så positiv som möjligt. Samtidigt vill vi försäkra att du som onlinekund känner dig trygg när du handlar hos oss.

Handla säkert hos Homoware

Handla säkert

Som kund hos homoware.se är du beskyddad av den danska konsumentlagen.

Som företag följer vi givetvis de danska lagarna, men ställer dessutom höga krav på oss själva, än enbart de som krävs av oss. Vi uppfyller krav från övriga handelsföreningar och går även här över deras krav. Detta för att försäkra att du som kund får all den information som du behöver. Exempelvis får du individuella köpavtal skickad till dig vid orderbeställning, så att du aldrig behöver tvivla om vilka rättigheter som gäller när du handlar hos Homoware.

Säker betalning hos Homoware

Säker och diskret betalning

All betalningsinformation sker via SSL (Secure Socket Layer) som säkrar att dina kortuppgifter inte kan avläsas av någon annan.

Vi drar betalningen från ditt betalkort efter att vi skickat varan, och på ditt kontoutdrag kommer det att stå Harinweb – vi nämner aldrig Homoware någonstans som kan identifieras med ditt namn.

Diskret leverans på alla försändelser från Homoware

Diskret och snabb leverans

Alla paket skickas med PostNord. Som avsändare står vårt oficiella firmanamn, HarinWeb. Det står aldrig skrivet Homoware på paketen..

Du kan läsa mer om våra diskreta leveranser här Läs mer här

Alla försändelser skickas med PostNord, där 97% av alla skickade paket i Sverig är främja med dig inom 1-3 vardag. Beställer du innan kl. 18, skickar vi samma dag..

Du kan läsa mer om våra snabba leveranser här Läs mer här

Vad tycker våra kunder om oss

Hög servicenivå

Vi försöker alltid att ge dig den bästa möjliga service, både före och efter att du handlat hos Homoware. Har du speciella önskemål så tveka inte att berätta för oss.

Många av våra kunder har redan beskrivit deras köpupplevelse på hemsidan www.trustpilot.se

Du kan läsa mer om vår höga service här här Läs mer härr

30 dagars återköp hos Homoware

30 dagars återköp hos Homoware

Enligt den danska köplagen har du 14 dagars returrätt på produkter som du har köpt online. Men vi vill förbättra möjligheten ytterligare för dig som kund, och därför utökat returrätten till 30 dagar.

Du kan läsa mer om returätt här Läs mer här

Vilka är Homoware

Personal touch

Vi försöker att ge alla våra kunder bästa tänkbara service. Och vi glömmer aldrig att det är kunden som är vår chef, och anledningen till att vi överhuvudtaget existerar.

Därför kan du alltid kontakta oss, för att ge oss positiv feedback, upplysa oss om något du inte känner dig nöjd med eller för att ge förslag om vad vi skulle kunna förbättra.

Du kan läsa mer om oss här här Läs mer här

Vår kunskap om branchen och HBT-samhället

Grundlig kunskap om dina behov

Mittpunkten i vår varusortiment grundar sig i vår personliga kunskap om hur det är att vara homosexuell. Merparten av våra produkter testas för att vi ska kunna rådge dig som kund, men också för att försäkra att vårt varusortument har ett brett urval för vår kundkrets önskemål.

Är det någon vara som du tycker saknas i vårt sortiment, tveka inte att kontakta oss.

Din fantasi är vår verklighet, låt oss gärna konsultera dig angående vårt sortiment, och vi lovar dig att vi inte som många andra butiker, går in för att sälja på dig så mycket som möjligt. Du ska ha det som du känner att du behöver, varken mer eller mindre. Vi tror nämligen att om du känner dig nöjd som kund, så återkommer du igen till oss!

Våra kunder tycker att vi har branschens absolut bästa service.   Vi tror att vi alltid kan göra bättre!