Hvem og hvad er Homoware

Homoware är en av Danmarks äldsta existerande webbutik. Den startade under år 2000, då tiderna såg lite annorlunda ut än idag.

På den tiden beställde man ett inbetalningskort som man fick skickat till sig, och först efter inbetalningen blev varorna skickade.

Det har skett mycket sedan dess, speciellt vad gäller försändelser. Idag behöver du bara betala online innan kl. 18:00, så skickar vi din beställning redan samma dag, och du har därefter din vara nästkommande dag.

Växlande ägare

Under årens lopp har tre homosexuella par ägt Homoware. Gemensamt för dem alla, har varit en drivkraft till att ge homosexuella, och även andra, en plats där man kan köpa kvalitetsprodukter till ett lågt pris.

Grundarna av Homoware, Troels och Ole, drev verksamheten i 9 år, varefter de beslutade att det behövdes nya krafter för att förnya varumärket och hemsidan. De sålde därför verksamheten vidare till Mads och Dennis, som drev Homoware i 2 år, som bland annat såg till att hemsidan blev översatt till engelska och svenska.

De nuvarande ägarna av Homoware, Henning och Michael, har drivit verksamheten sedan 2011, och har bland annat uppdaterat hemsidans design till den nuvarande, översatt sidan till finska samt optimerat verksamheten till att nå ut till arrangemang i Danmark, som exempelvis Copenhagen Pride och Aarhus Pride.

Vilka är Drengene?

Medarbetarna hos Homoware består i nuläget av homosexuella killar, och vi har alltid omtalat oss själva som Grabbarna från Homoware.

Homowares dagliga drift sköts av 7 dedikerade Drenge, som sätter en ära i att vår höga servicenivå alltid upprätthålls.

Michael
Michael
Emil
Emil
Mika
Mika
Henning
Henning
Ronnie
Ronnie
Kir
Kir

Men personalen utökas periodvis då vi är ute med våra pop-up-butiker runt om i landet, för webshoppens kunder får inte märka av att det stundtals är stressigt eftersom vår ambition alltid är att erbjuda Danmarks bästa service - hur stressigt det än må vara.

Genom Drengenes filantropiska tillvägagångssätt att driva verksamheten på, mottog Homoware år 2012 Axgil Erhvervs-pris, för att vara den verksamhet som gör mest för homosexuella i Danmark. Och det är faktiskt enda gången som Erhvervspriset gått till en HBTQ-verksamhet.

Var hittar du Drengene?

Alla veckans sju dagar är vår butik, som ligger i centrum av Köpenhamn, bemannat från kl. 12, men våra pop-up-butiker finns runt om i landet vid särskilda evenemang.

Vi har samtidigt ingått samarbetsavtal och sponsrat ett antal homo-klubbar/arrangörer och föreningar runt om i Skandinavien. Således är vi med och hjälper till att upprätta en mångfaldig homo-miljö.

Du finner oss bland annat här:

Copenhagen Pride Aarhus Pride SLM København SLM Malmö
Malmö Pride Örebro Pride SLM Aarhus Manifest
Utöver detta hittar ni vår logga på ett flertal ställen i landet, där vi sponsrar lokala arrangemang.

Våra kunder tycker att vi har branschens absolut bästa service.   Vi tror att vi alltid kan göra bättre!